Tips

Links en adresjes

 

http://dalalounatuurlijk.nl

Natuurlijk Kraampakket van Dalalou. Natuurlijke en liefdevolle producten rondom de geboorte zijn essentieel voor een gezonde ontwikkeling van baby en kind. De pakketten van Dalalou zijn gevuld met producten van natuurlijke oorsprong, chloorvrij, biologisch afbreekbaar en geproduceerd op een voor mens, dier en aarde zo vriendelijk mogelijke manier. Dus daar waar mogelijk 100% biologisch, ecologisch, fairtrade en gifvrij. De beste kwaliteit voor jou en je baby. Het standaard kraampakket is ook verkrijgbaar bij Ekoplaza.

 

 

http://natuurlijkkramen.nl

Moederen: de enige natuurlijke kraamglossy!

Op een natuurlijke manier met zwangerschap, bevalling en de kraamperiode omgaan is voor een snelgroeiende groep [aanstaande ] moeders en vaders buitengewoon aantrekkelijk. Zij kiezen er bewust voor hun kindje zo te willen verwelkomen en verzorgen.

Moederen wil aanstaande ouders iets speciaals bieden: een inspirerend magazine met ervaringsverhalen, intervieuws, terzake doende artikelen, biologische kleding- en babyartikelen, knutsels en recepten, tips en tricks en veel meer

 

 

https://fijnzwanger.nl

De papaproof bevalcursus!

Heb je een drukke agenda of geen puf voor een meerdaagse zwangerschapscursus en ziet je partner dit al helemaal niet zitten, mee naar een pufclub? Maar willen jullie je wel op en top voorbereiden op je bevalling? Dan is de eendaagse bevalcursus van fijnzwanger wat voor jullie! Tijdens deze praktische en informatieve cursus ligt de focus helemaal  op de bevalling. In een fijne sfeer gaat Sabine jullie klaarstomen voor de naderde geboorte zodat jullie met vertrouwen gaan bevallen.Veel vrouwen geven aan na de cursus echt zin te hebben in de geboorte. Deze cursus wordt door veel verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

 

https://www.mijnhemeltje.nl

Mijn hemeltje is dé plek om biologische producten te ontdekken voor je kindje. Eerlijk advies en maatwerk voor de belangrijkste periode in je leven. Met producten voor baby, babykamer, geboorte, kraamcadeau en speelgoed. Wol, zijde, biologische katoen, verantwoorde verzorging en speelgoed. Biologisch, ecologisch, fair trade maar vooral een gifvrij verhaal voor je baby en jezelf.

 

 

 

Luierconsulente voor wasbare luiers van Kaatje Katoen in de regio Nunspeet. Haar werkgebied loopt van Zwolle tot Amersfoort.

Kaatje Katoen staat voor kwaliteit, zowel als het gaat om haar producten als om advies. Zij hebben veel luiers in het assortiment. Tijdens een consult worden alle mogelijke aspecten mee genomen in het advies: de leeftijd van het kind, de lichaamsbouw van jou en je partner, de pasvorm en de eigenschappen van de verschillende materialen. Zo kom je samen tot de beste luier voor jouw kind en jouw situatie. En je kunt alle luiers bekijken en voelen! Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je meer weten over wasbare luiers? Dan ben je bij Gonneke van harte welkom.

Mail, bel of app gerust als je vragen hebt: gonnekevantslot@hotmail.com /06-10744355

 

 

 

Spreekt jou dit aan?

Meld je dan nu aan!  Je krijgt  binnen 24 uur een mail om te laten weten of je zorg in de planning past. Past je zorg in de agenda dan neem ik binnen 3 dagen telefonisch contact op om je persoonlijke gegevens te noteren. Ik stuur vervolgens een zorgovereenkomst en na onze beider ondertekening is de inschrijving definitief.

Via het lidmaatschap van de Coöperatie Kraamzorggroep U.A. heeft Kraamzorg van Nature een contract met alle verzekeraars en wordt de zorg rechtstreeks aan mij vergoed. Iedere verzekerde betaalt wel een eigen bijdrage per uur. Ben je aanvullend verzekerd dan wordt deze bijdrage soms geheel of gedeeltelijk vergoed.  Voor 2020 is de eigen bijdrage €4,50 per uur.

Misschien heb je nog  vragen?  Stuur dan je vraag via onderstaand formulier. Bellen mag ook op nummer 06-13344072. Mocht ik aan het werk zijn kan ik je overdag niet altijd gelijk te woord staan, spreek dan je boodschap in of probeer het  ’s avonds na 18.00 uur nog een keer.

 

 

Meld je aan

Moeders vertellen

“ Thank you so much for a wonderful kraamweek! All of your thoughtful kind touches made it extra special and we will look back on this week smiling. It takes a very special person to do your job, and you are most definitely that! ”

Catriona,Jos,Rosie and Neve

“ Wat hebben wij deze week genoten van de eerste dagen met Josh. Dit komt mede dankzij jouw zorg en fantastische ondersteuning.Heel erg bedankt voor alles, Je bent een topper!”

Jenny, David, Lenn en Josh

“ Wij willen jou ontzettend bedanken voor onze fantastische kraamweek. Wat jij voor ons gedaan hebt is niet in woorden uit te leggen. Jij weet precies wat nodig is op het goede moment.Wat gaan wij je missen en nog vaak aan je terug denken!”

Kim, Jerry, Liam en Sam

“ Meer dan bedankt voor alle warme zorg van deze week. Wij hadden ons niets fijners kunnen wensen dan jij, met alle wolletjes, kamille en oliën. En al je fijne ervaring. Je hebt ons een goede start gegeven en op weg geholpen met Rosie!”

Jessica, Laurens, Riva en Rosie

“ Hartelijk bedankt voor al jouw hulp,advies en de vele extra‘s die jij ons hebt gegeven de afgelopen weken.”

Elske, Michel en Kaj

“ Ik vond het fijn dat je aanwezig was bij de bevalling en daarna de hele week voor ons hebt gezorgd. Je bent een ware rust in ons huisje geweest en wij hebben je als een liefdevolle steun ervaren. Dank je wel!”

Melanie, Leander en Norah-Jane

“ Lieve Ina, heel erg bedankt voor de zorg en alle goede adviezen. De kraamweek was daardoor heel fijn en zorgeloos!”

Renée, Steffan, Vigo, Ravi en Charlie

“ Wat zijn wij ongelofelijk dankbaar voor jouw goede zorgen; voor de rust die jij bracht, de aandacht voor details,de (wolletjes) warmte en liefde. We hadden ons geen fijnere kraamzorg kunnen wensen. ”

Angelique, Eelke en Fedde

“ Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en adviezen. Het was een hele fijne kraamweek. We hebben volop kunnen genieten en wie weet treffen wij elkaar nog eens in de toekomst!”

Mariska, Pepijn, Fabian, Juliette en Pepijn Jr

“ Lieve Ina, zo gek dat je er niet meer bent. Je hebt een bijzonder plekje in ons hart. Onbeschrijfelijk hoe dankbaar ik je ben voor je hulp, warme open hart en je liefde voor Atlas. Het gaat heel goed met hem. Heel veel liefs en een knuffel.”

Laila, Kasper, Moos en Atlas

“ Bedankt voor alle goede zorgen. Je tips en tricks,je geduld en je fijne woorden. Mensen zoals jij zijn goud waard! We hebben enorm genoten van je aanwezigheid tijdens deze bijzondere week.”

Shanna, Bart en Lauren

“ Ontzettend bedankt voor deze fijne week. Wij hebben er heel erg van genoten en dat komt voor een groot deel dankzij jou!”

Willie,Justin, Royd en Mikky

“ Wat heb jij ons een geweldige start gegeven van ons leven met onze kleine draak. Je bent een prachtmens met heerlijke nuchterheid en humor. Bedankt voor alles!”

Kirsten, Henk-Jan en Tijn

“ De afgelopen week hebben wij als heel fijn ervaren. Door jouw rust,geduld en liefde voor onze Saar, konden wij ons geen betere kraamverzorgster wensen. Je hebt een plekje in ons hart veroverd, voor altijd!”

Marrit, Kevin en Sarah

Heb je een vraag? Stel hem hier.

Verstuur

Webdesign: Inzpire Concept en Design | Webdevelopment: Haagen Internet