Tips

Links en adresjes

 

http://dalalounatuurlijk.nl

Natuurlijk Kraampakket van Dalalou. Natuurlijke en liefdevolle producten rondom de geboorte zijn essentieel voor een gezonde ontwikkeling van baby en kind. De pakketten van Dalalou zijn gevuld met producten van natuurlijke oorsprong, chloorvrij, biologisch afbreekbaar en geproduceerd op een voor mens, dier en aarde zo vriendelijk mogelijke manier. Dus daar waar mogelijk 100% biologisch, ecologisch, fairtrade en gifvrij. De beste kwaliteit voor jou en je baby. Het standaard kraampakket is ook verkrijgbaar bij Ekoplaza.

 

 

http://natuurlijkkramen.nl

Moederen: de enige natuurlijke kraamglossy!

Op een natuurlijke manier met zwangerschap, bevalling en de kraamperiode omgaan is voor een snelgroeiende groep [aanstaande ] moeders en vaders buitengewoon aantrekkelijk. Zij kiezen er bewust voor hun kindje zo te willen verwelkomen en verzorgen.

Moederen wil aanstaande ouders iets speciaals bieden: een inspirerend magazine met ervaringsverhalen, intervieuws, terzake doende artikelen, biologische kleding- en babyartikelen, knutsels en recepten, tips en tricks en veel meer

 

 

https://fijnzwanger.nl

De papaproof bevalcursus!

Heb je een drukke agenda of geen puf voor een meerdaagse zwangerschapscursus en ziet je partner dit al helemaal niet zitten, mee naar een pufclub? Maar willen jullie je wel op en top voorbereiden op je bevalling? Dan is de eendaagse bevalcursus van fijnzwanger wat voor jullie! Tijdens deze praktische en informatieve cursus ligt de focus helemaal  op de bevalling. In een fijne sfeer gaat Sabine jullie klaarstomen voor de naderde geboorte zodat jullie met vertrouwen gaan bevallen.Veel vrouwen geven aan na de cursus echt zin te hebben in de geboorte. Deze cursus wordt door veel verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

 

https://www.mijnhemeltje.nl

Mijn hemeltje is dé plek om biologische producten te ontdekken voor je kindje. Eerlijk advies en maatwerk voor de belangrijkste periode in je leven. Met producten voor baby, babykamer, geboorte, kraamcadeau en speelgoed. Wol, zijde, biologische katoen, verantwoorde verzorging en speelgoed. Biologisch, ecologisch, fair trade maar vooral een gifvrij verhaal voor je baby en jezelf.

 

 

 

Luierconsulente voor wasbare luiers van Kaatje Katoen in de regio Nunspeet. Haar werkgebied loopt van Zwolle tot Amersfoort.

Kaatje Katoen staat voor kwaliteit, zowel als het gaat om haar producten als om advies. Zij hebben veel luiers in het assortiment. Tijdens een consult worden alle mogelijke aspecten mee genomen in het advies: de leeftijd van het kind, de lichaamsbouw van jou en je partner, de pasvorm en de eigenschappen van de verschillende materialen. Zo kom je samen tot de beste luier voor jouw kind en jouw situatie. En je kunt alle luiers bekijken en voelen! Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je meer weten over wasbare luiers? Dan ben je bij Gonneke van harte welkom.

Mail, bel of app gerust als je vragen hebt: gonnekevantslot@hotmail.com /06-10744355

 

 

 

Spreekt jou dit aan?

Meld je dan nu aan!  Je krijgt  binnen 24 uur een mail om te laten weten of je zorg in de planning past. Past je zorg in de agenda dan neem ik binnen 3 dagen telefonisch contact op om je persoonlijke gegevens te noteren. Ik stuur vervolgens een zorgovereenkomst en na onze beider ondertekening is de inschrijving definitief.

Via het lidmaatschap van de Coöperatie Kraamzorggroep U.A. heeft Kraamzorg van Nature een contract met alle verzekeraars en wordt de zorg rechtstreeks aan mij vergoed. Iedere verzekerde betaalt wel een eigen bijdrage per uur. Ben je aanvullend verzekerd dan wordt deze bijdrage soms geheel of gedeeltelijk vergoed.  Voor 2019 is de eigen bijdrage €4,40 per uur. Op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/kraamzorg kun je een overzicht vinden wat er per polis wordt vergoed.

Misschien heb je nog  vragen?  Stuur dan je vraag via onderstaand formulier. Bellen mag ook op nummer 06-13344072. Mocht ik aan het werk zijn kan ik je overdag niet altijd gelijk te woord staan, spreek dan je boodschap in of probeer het  ’s avonds na 18.00 uur nog een keer.

 

 

Meld je aan

Moeders vertellen

“ We hebben een geweldige kraamweek gehad! Ina heeft erg goed voor ons en onze dochter gezorgd. We hebben ontzettend veel aan al haar kennis, tips, hulp en positiviteit gehad. Absoluut een aanrader!”

Thijs, Judith en Novée

“ Lieve Ina, hartelijk bedankt voor al jouw lieve zorgen. Wij hebben een heerlijke relaxte kraamweek gehad dankzij al jouw hulp.Wij hopen dat jouw plannen voor zorg allemaal uit gaan komen, heel veel geluk daarmee!”

Sanne, Dennis, Jelle en Milan

“ Lieve Ina, dank je wel voor alle liefdevolle zorg, hulp en gezelligheid die je hebt gegeven aan ons gezin. We zijn je heel dankbaar en hebben genoten van onze kraamweek.”

Lukas, Denise, Taran en Ivar

“ Dankjewel voor alle uitleg, gezelligheid,lekkere maaltijden,schone wasjes,kunstzinnige fruitcocktails, opgeruimde sokken, informatie over wolletjes en nog zoveel meer!”

Mirjam, Chris en Teun

“ Wij willen je hartelijk danken voor je hulp. Jij hebt van onze kraamweek een feestje gemaakt. Jij weet op het juiste moment het juiste te doen! Een hele dikke zoen, je bent een topper.”

Jo-Anne, Wilco, Siem en Liv

“ Deze week zal ons altijd bij blijven en al jouw tips en tricks passen we met veel liefde toe. Wij zijn heel erg blij dat we voor jou hebben gekozen en doen dit met alle liefde volgende keer weer!”

Sarina, Maarten en Noelani

“ Thank you so much for a wonderful kraamweek! All of your thoughtful kind touches made it extra special and we will look back on this week smiling. It takes a very special person to do your job, and you are most definitely that! ”

Catriona,Jos,Rosie and Neve

“ Lieve Ina, ontzettend bedankt voor de fijne week. We hebben zoveel van je geleerd en je was zo liefdevol naar Jezaiah. Als we ooit een tweede kindje krijgen hoop ik dat je weer kunt komen!”

Hilde, Walter en Jezaiah

Heb je een vraag? Stel hem hier.

Verstuur

Webdesign: Inzpire Concept en Design | Webdevelopment: Haagen Internet