Tips

Links en adresjes

 

http://dalalounatuurlijk.nl

Natuurlijk Kraampakket van Dalalou. Natuurlijke en liefdevolle producten rondom de geboorte zijn essentieel voor een gezonde ontwikkeling van baby en kind. De pakketten van Dalalou zijn gevuld met producten van natuurlijke oorsprong, chloorvrij, biologisch afbreekbaar en geproduceerd op een voor mens, dier en aarde zo vriendelijk mogelijke manier. Dus daar waar mogelijk 100% biologisch, ecologisch, fairtrade en gifvrij. De beste kwaliteit voor jou en je baby. Het standaard kraampakket is ook verkrijgbaar bij Ekoplaza.

 

 

Moederen: de enige natuurlijke kraamglossy!

Op een natuurlijke manier met zwangerschap, bevalling en de kraamperiode omgaan is voor een snelgroeiende groep [aanstaande ] moeders en vaders buitengewoon aantrekkelijk. Zij kiezen er bewust voor hun kindje zo te willen verwelkomen en verzorgen.

Moederen wil aanstaande ouders iets speciaals bieden: een inspirerend magazine met ervaringsverhalen, intervieuws, terzake doende artikelen, biologische kleding- en babyartikelen, knutsels en recepten, tips en tricks en veel meer

 

 

https://fijnzwanger.nl

De papaproof bevalcursus!

Heb je een drukke agenda of geen puf voor een meerdaagse zwangerschapscursus en ziet je partner dit al helemaal niet zitten, mee naar een pufclub? Maar willen jullie je wel op en top voorbereiden op je bevalling? Dan is de eendaagse bevalcursus van fijnzwanger wat voor jullie! Tijdens deze praktische en informatieve cursus ligt de focus helemaal  op de bevalling. In een fijne sfeer gaat Sabine jullie klaarstomen voor de naderde geboorte zodat jullie met vertrouwen gaan bevallen.Veel vrouwen geven aan na de cursus echt zin te hebben in de geboorte. Deze cursus wordt door veel verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

 

https://www.mijnhemeltje.nl

Mijn hemeltje is dé plek om biologische producten te ontdekken voor je kindje. Eerlijk advies en maatwerk voor de belangrijkste periode in je leven. Met producten voor baby, babykamer, geboorte, kraamcadeau en speelgoed. Wol, zijde, biologische katoen, verantwoorde verzorging en speelgoed. Biologisch, ecologisch, fair trade maar vooral een gifvrij verhaal voor je baby en jezelf.

 

 

 

Luierconsulente voor wasbare luiers van Kaatje Katoen in de regio Nunspeet. Haar werkgebied loopt van Zwolle tot Amersfoort.

Kaatje Katoen staat voor kwaliteit, zowel als het gaat om haar producten als om advies. Zij hebben veel luiers in het assortiment. Tijdens een consult worden alle mogelijke aspecten mee genomen in het advies: de leeftijd van het kind, de lichaamsbouw van jou en je partner, de pasvorm en de eigenschappen van de verschillende materialen. Zo kom je samen tot de beste luier voor jouw kind en jouw situatie. En je kunt alle luiers bekijken en voelen! Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je meer weten over wasbare luiers? Dan ben je bij Gonneke van harte welkom.

Mail, bel of app gerust als je vragen hebt: gonnekevantslot@hotmail.com /06-10744355

 

 

 

Spreekt jou dit aan?

Meld je dan nu aan!  Je krijgt  binnen 24 uur een mail om te laten weten of je zorg in de planning past. Past je zorg in de agenda dan neem ik binnen 3 dagen telefonisch contact op om je persoonlijke gegevens te noteren. Ik stuur vervolgens een zorgovereenkomst en na onze beider ondertekening is de inschrijving definitief.

Via het lidmaatschap van de Coöperatie Kraamzorggroep U.A. heeft Kraamzorg van Nature een contract met alle verzekeraars en wordt de zorg rechtstreeks aan mij vergoed. Iedere verzekerde betaalt wel een eigen bijdrage per uur. Ben je aanvullend verzekerd dan wordt deze bijdrage soms geheel of gedeeltelijk vergoed.  Voor 2024 is de eigen bijdrage €5,10 per uur.

Misschien heb je nog  vragen?  Stuur dan je vraag via onderstaand formulier. Bellen mag ook op nummer 06-13344072. Mocht ik aan het werk zijn kan ik je overdag niet altijd gelijk te woord staan, spreek dan je boodschap in of probeer het  ’s avonds na 18.00 uur nog een keer.

 

 

Meld je aan

Moeders vertellen

“ Lieve Ina, zo gek dat je er niet meer bent. Je hebt een bijzonder plekje in ons hart. Onbeschrijfelijk hoe dankbaar ik je ben voor je hulp, warme open hart en je liefde voor Atlas. Het gaat heel goed met hem. Heel veel liefs en een knuffel.”

Laila, Kasper, Moos en Atlas

“ Bedankt voor alle goede zorgen. Je tips en tricks,je geduld en je fijne woorden. Mensen zoals jij zijn goud waard! We hebben enorm genoten van je aanwezigheid tijdens deze bijzondere week.”

Shanna, Bart en Lauren

“ De afgelopen week hebben wij als heel fijn ervaren. Door jouw rust,geduld en liefde voor onze Saar, konden wij ons geen betere kraamverzorgster wensen. Je hebt een plekje in ons hart veroverd, voor altijd!”

Marrit, Kevin en Sarah

“ Bedankt voor al je goede zorgen, je lieve en wijze woorden, het vrolijke gefluit, je geduld met Jothan en je knuffels met Jara. Onze kraamweek was warm en goed!”

Mariëlle, Arjan, Jothan en Jara

“ Bedankt zegt eigenlijk niet genoeg. Door jouw bijdrage hebben wij deze week echt mogen landen, verbinden, ontspannen en helen.Daar zijn wij je ontzettend dankbaar voor. Onze roze wolk heeft een gouden randje gekregen!”

Joshi, Jeroen, Bas en Luka

“ Wij willen je enorm bedanken voor je hulp, gezelligheid en tips in de afgelopen week. Heerlijk hoe je precies weet wat fijn is voor ons en mooi om te zien hoe liefdevol je bent naar onze kleine Joa.”

Annemieke,Freddie, Liva,Julin,Novée en Joa

“ Heel erg bedankt voor je liefdevolle zorg deze week. Ik heb me enorm verwend gevoeld. Onze gesprekken waren heel fijn, je rustige en liefdevolle omgang met de kinderen heb ik bewonderd en je hebt ons allemaal rust gegeven in een bijzondere tijd. ”

Joyce, Pepijn, Linne-Roos, Roan en Silver

“ Een bedankje namens ons allemaal omdat je ons een heerlijke kraamtijd hebt gegeven. Sommige mensen werken echt vanuit passie en hun hart. Bedankt voor je warmte, betrokkenheid en geduld!”

Lotte ,Niels, Gijs en Evy

“ We willen je heel erg bedanken voor al je goede zorgen, adviezen en liefde. Je bent geweldig! Bedankt voor de fijne tijd.”

Gerdien, Arthur en Evy

“ Bedankt voor al je liefdevolle zorg voor ons en vooral voor Filippa..Het was fijn om jou erbij te hebben. Dank ook voor je mentale support en heerlijke massages. Het was een groeiende en bloeiende week.”

Lusanne,William,Julia en Filippa

“ Lieve Ina, heel hartelijk bedankt voor de ontzettend goede zorgen! We waarderen je liefdevolle zorg en betrokkenheid enorm. Mooi om te zien hoe je de zorg invult en ons ont-zorgd. Je bent een topper!”

Dorien, Hanno, Sara, Rens, David en Febe

“ Lieve Ina, nogmaals dank voor de goede zorgen voor ons allevier in de eerste week die we hadden met Nathan. We kijken er met heel veel plezier op terug. Mede daardoor gaat het nu heel goed met ons!”

Thomas, Roos, Marijn en Nathan

“ Lieve Ina, wat vonden wij het fijn om jou erbij te hebben in deze bijzondere week! Wij hebben echt veel van je geleerd ondanks dat het niet ons eerste kindje is. Ontzettend bedankt en wie weet tot de volgende keer!”

Kim, Elian, Boan en Fara

“ Lieve Ina, we willen je ontzettend bedanken voor de fijne kraamweek. Dank je wel voor alle tips, adviezen en hulp die je hebt gegeven. We hebben het als erg prettig ervaren!”

Lisalotte, Jens, Lieke en Julia

Inschrijven voor kraamzorg?

Schrijf je in via het inschrijfformulier
Tip: Bel van te voren even of er ruimte is in de planning

Heb je een vraag? Stel hem hier.

Verstuur

Webdesign: Inzpire Concept en Design | Webdevelopment: Haagen Internet