een onbezorgde kraamtijd

mijn belang...

Meld je aan

Kraamzorg van Nature.

Natuurlijke Kraamzorg in Harderwijk, Hierden, Zeewolde, Nunspeet, Nijkerk, Ermelo, Putten en omstreken.

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! 
De komende maanden is een bijzondere periode in je leven. Je gaat nadenken over wat je belangrijk vindt en hoe je je kind in de wereld wilt ontvangen. Ik sta je met natuurlijke zorg graag bij in de periode rondom de bevalling en de kraamtijd. Met tips, adviezen, begeleiding en liefdevolle zorg en jij bepaalt zelf hoe jij je kraamzorg wilt. Voorop staat dat jij en je kindje de zorg krijgen die past bij jou, je leefwijze en je gezin. Een warm welkom voor ieder kind! 

Hier sta ik voor

Band tussen moeder en kind

Na de bevalling wordt de navelstreng doorgeknipt, maar jij en je baby zijn nog met duizend onzichtbare draadjes verbonden. Graag neem ik alle huishoudelijke beslommeringen op me, zodat er tijd en rust is om jullie baby te leren kennen.

Aandacht voor het gezin

Alle andere gezinsleden, groot en klein, moeten wennen aan de nieuwe situatie. Graag betrek ik ze allemaal bij de zorg voor de baby. Samen plezier maken en genieten van deze bijzondere tijd. Altijd probeer ik oog te hebben voor hun behoeftes en te zorgen dat zij terug kunnen kijken op een fijne kraamweek.

Een natuurljke basis

Liefdevolle zorg voor moeder en kind. Niet alleen fysiek met natuurlijke producten maar ook in benadering en in de omgang. Respect voor je wensen en een luisterend oor hebben. Helpen waar je er om vraagt en loslaten bij wat je zelf wilt doen.

Spreekt jou dit aan?

Meld je dan nu aan!  Je krijgt  binnen 24 uur een mail om te laten weten of je zorg in de planning past. Past je zorg in de agenda dan neem ik binnen 3 dagen telefonisch contact op om je persoonlijke gegevens te noteren. Ik stuur vervolgens een zorgovereenkomst en na onze beider ondertekening is de inschrijving definitief.

Via het lidmaatschap van de Coöperatie Kraamzorggroep U.A. heeft Kraamzorg van Nature een contract met alle verzekeraars en wordt de zorg rechtstreeks aan mij vergoed. Iedere verzekerde betaalt wel een eigen bijdrage per uur. Ben je aanvullend verzekerd dan wordt deze bijdrage soms geheel of gedeeltelijk vergoed.  Voor 2020 is de eigen bijdrage €4,50 per uur.

Misschien heb je nog  vragen?  Stuur dan je vraag via onderstaand formulier. Bellen mag ook op nummer 06-13344072. Mocht ik aan het werk zijn kan ik je overdag niet altijd gelijk te woord staan, spreek dan je boodschap in of probeer het  ’s avonds na 18.00 uur nog een keer.

 

 

Meld je aan

Moeders vertellen

“ Thank you so much for a wonderful kraamweek! All of your thoughtful kind touches made it extra special and we will look back on this week smiling. It takes a very special person to do your job, and you are most definitely that! ”

Catriona,Jos,Rosie and Neve

“ Wat hebben wij deze week genoten van de eerste dagen met Josh. Dit komt mede dankzij jouw zorg en fantastische ondersteuning.Heel erg bedankt voor alles, Je bent een topper!”

Jenny, David, Lenn en Josh

“ Wij willen jou ontzettend bedanken voor onze fantastische kraamweek. Wat jij voor ons gedaan hebt is niet in woorden uit te leggen. Jij weet precies wat nodig is op het goede moment.Wat gaan wij je missen en nog vaak aan je terug denken!”

Kim, Jerry, Liam en Sam

“ Meer dan bedankt voor alle warme zorg van deze week. Wij hadden ons niets fijners kunnen wensen dan jij, met alle wolletjes, kamille en oliën. En al je fijne ervaring. Je hebt ons een goede start gegeven en op weg geholpen met Rosie!”

Jessica, Laurens, Riva en Rosie

“ Hartelijk bedankt voor al jouw hulp,advies en de vele extra‘s die jij ons hebt gegeven de afgelopen weken.”

Elske, Michel en Kaj

“ Ik vond het fijn dat je aanwezig was bij de bevalling en daarna de hele week voor ons hebt gezorgd. Je bent een ware rust in ons huisje geweest en wij hebben je als een liefdevolle steun ervaren. Dank je wel!”

Melanie, Leander en Norah-Jane

“ Lieve Ina, heel erg bedankt voor de zorg en alle goede adviezen. De kraamweek was daardoor heel fijn en zorgeloos!”

Renée, Steffan, Vigo, Ravi en Charlie

“ Wat zijn wij ongelofelijk dankbaar voor jouw goede zorgen; voor de rust die jij bracht, de aandacht voor details,de (wolletjes) warmte en liefde. We hadden ons geen fijnere kraamzorg kunnen wensen. ”

Angelique, Eelke en Fedde

“ Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en adviezen. Het was een hele fijne kraamweek. We hebben volop kunnen genieten en wie weet treffen wij elkaar nog eens in de toekomst!”

Mariska, Pepijn, Fabian, Juliette en Pepijn Jr

“ Lieve Ina, zo gek dat je er niet meer bent. Je hebt een bijzonder plekje in ons hart. Onbeschrijfelijk hoe dankbaar ik je ben voor je hulp, warme open hart en je liefde voor Atlas. Het gaat heel goed met hem. Heel veel liefs en een knuffel.”

Laila, Kasper, Moos en Atlas

“ Bedankt voor alle goede zorgen. Je tips en tricks,je geduld en je fijne woorden. Mensen zoals jij zijn goud waard! We hebben enorm genoten van je aanwezigheid tijdens deze bijzondere week.”

Shanna, Bart en Lauren

“ Ontzettend bedankt voor deze fijne week. Wij hebben er heel erg van genoten en dat komt voor een groot deel dankzij jou!”

Willie,Justin, Royd en Mikky

“ Wat heb jij ons een geweldige start gegeven van ons leven met onze kleine draak. Je bent een prachtmens met heerlijke nuchterheid en humor. Bedankt voor alles!”

Kirsten, Henk-Jan en Tijn

“ De afgelopen week hebben wij als heel fijn ervaren. Door jouw rust,geduld en liefde voor onze Saar, konden wij ons geen betere kraamverzorgster wensen. Je hebt een plekje in ons hart veroverd, voor altijd!”

Marrit, Kevin en Sarah

Heb je een vraag? Stel hem hier.

Verstuur

Webdesign: Inzpire Concept en Design | Webdevelopment: Haagen Internet