Over mij

kennismaken

 

Welkom op mijn website!

Ik ben Ina Mulder, het gezicht achter Kraamzorg van Nature. Samen met mijn man en dochter woonachtig in het mooie Harderwijk. Werkzaam in de kraamzorg sinds 2000, dus ik loop alweer heel wat jaartjes mee. Nog steeds met zoveel plezier, mijn beroep is het mooiste beroep van de wereld! Dat ik er een week bij mag zijn bij toch wel één van de meest speciale gebeurtenissen in een mensenleven, blijft bijzonder.

 

Ooit gestart in loondienst maar sinds 2003 werkzaam als zelfstandig ondernemer en dit past het beste bij mij. Zoveel mensen, zoveel wensen zeg ik maar en juist die verschillen maken mijn werk zo leuk. De vrijheid en mogelijkheid om elk gezin zorg te geven die precies bij ze past, geven mij de meeste voldoening.

 

Naast mijn diploma kraamverzorgende heb ik het certificaat voor natuurlijke kraamzorg behaalt. Er is een steeds groter wordende groep ouders die bewuste keuzes maken hoe ze de zorg voor hun kinderen willen invullen. Bij deze zorg is rust, regelmaat, ritme, warmtezorg en daarnaast het gebruik van natuurlijke producten en materialen erg belangrijk. Ook als je kiest voor deze zorg bepalen jullie zelf de invulling hiervan.

 

Misschien heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met me op, ik beantwoord ze graag. Voorop staat voor mij altijd dat jullie als gezin een fijne kraamweek hebben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spreekt jou dit aan?

Meld je dan nu aan!  Je krijgt  binnen 24 uur een mail om te laten weten of je zorg in de planning past. Past je zorg in de agenda dan neem ik binnen 3 dagen telefonisch contact op om je persoonlijke gegevens te noteren. Ik stuur vervolgens een zorgovereenkomst en na onze beider ondertekening is de inschrijving definitief.

Via het lidmaatschap van de Coöperatie Kraamzorggroep U.A. heeft Kraamzorg van Nature een contract met alle verzekeraars en wordt de zorg rechtstreeks aan mij vergoed. Iedere verzekerde betaalt wel een eigen bijdrage per uur. Ben je aanvullend verzekerd dan wordt deze bijdrage soms geheel of gedeeltelijk vergoed.  Voor 2024 is de eigen bijdrage €5,10 per uur.

Misschien heb je nog  vragen?  Stuur dan je vraag via onderstaand formulier. Bellen mag ook op nummer 06-13344072. Mocht ik aan het werk zijn kan ik je overdag niet altijd gelijk te woord staan, spreek dan je boodschap in of probeer het  ’s avonds na 18.00 uur nog een keer.

 

 

Meld je aan

Moeders vertellen

“ Lieve Ina, zo gek dat je er niet meer bent. Je hebt een bijzonder plekje in ons hart. Onbeschrijfelijk hoe dankbaar ik je ben voor je hulp, warme open hart en je liefde voor Atlas. Het gaat heel goed met hem. Heel veel liefs en een knuffel.”

Laila, Kasper, Moos en Atlas

“ Bedankt voor alle goede zorgen. Je tips en tricks,je geduld en je fijne woorden. Mensen zoals jij zijn goud waard! We hebben enorm genoten van je aanwezigheid tijdens deze bijzondere week.”

Shanna, Bart en Lauren

“ De afgelopen week hebben wij als heel fijn ervaren. Door jouw rust,geduld en liefde voor onze Saar, konden wij ons geen betere kraamverzorgster wensen. Je hebt een plekje in ons hart veroverd, voor altijd!”

Marrit, Kevin en Sarah

“ Bedankt voor al je goede zorgen, je lieve en wijze woorden, het vrolijke gefluit, je geduld met Jothan en je knuffels met Jara. Onze kraamweek was warm en goed!”

Mariëlle, Arjan, Jothan en Jara

“ Bedankt zegt eigenlijk niet genoeg. Door jouw bijdrage hebben wij deze week echt mogen landen, verbinden, ontspannen en helen.Daar zijn wij je ontzettend dankbaar voor. Onze roze wolk heeft een gouden randje gekregen!”

Joshi, Jeroen, Bas en Luka

“ Wij willen je enorm bedanken voor je hulp, gezelligheid en tips in de afgelopen week. Heerlijk hoe je precies weet wat fijn is voor ons en mooi om te zien hoe liefdevol je bent naar onze kleine Joa.”

Annemieke,Freddie, Liva,Julin,Novée en Joa

“ Heel erg bedankt voor je liefdevolle zorg deze week. Ik heb me enorm verwend gevoeld. Onze gesprekken waren heel fijn, je rustige en liefdevolle omgang met de kinderen heb ik bewonderd en je hebt ons allemaal rust gegeven in een bijzondere tijd. ”

Joyce, Pepijn, Linne-Roos, Roan en Silver

“ Een bedankje namens ons allemaal omdat je ons een heerlijke kraamtijd hebt gegeven. Sommige mensen werken echt vanuit passie en hun hart. Bedankt voor je warmte, betrokkenheid en geduld!”

Lotte ,Niels, Gijs en Evy

“ We willen je heel erg bedanken voor al je goede zorgen, adviezen en liefde. Je bent geweldig! Bedankt voor de fijne tijd.”

Gerdien, Arthur en Evy

“ Bedankt voor al je liefdevolle zorg voor ons en vooral voor Filippa..Het was fijn om jou erbij te hebben. Dank ook voor je mentale support en heerlijke massages. Het was een groeiende en bloeiende week.”

Lusanne,William,Julia en Filippa

“ Lieve Ina, heel hartelijk bedankt voor de ontzettend goede zorgen! We waarderen je liefdevolle zorg en betrokkenheid enorm. Mooi om te zien hoe je de zorg invult en ons ont-zorgd. Je bent een topper!”

Dorien, Hanno, Sara, Rens, David en Febe

“ Lieve Ina, nogmaals dank voor de goede zorgen voor ons allevier in de eerste week die we hadden met Nathan. We kijken er met heel veel plezier op terug. Mede daardoor gaat het nu heel goed met ons!”

Thomas, Roos, Marijn en Nathan

“ Lieve Ina, wat vonden wij het fijn om jou erbij te hebben in deze bijzondere week! Wij hebben echt veel van je geleerd ondanks dat het niet ons eerste kindje is. Ontzettend bedankt en wie weet tot de volgende keer!”

Kim, Elian, Boan en Fara

“ Lieve Ina, we willen je ontzettend bedanken voor de fijne kraamweek. Dank je wel voor alle tips, adviezen en hulp die je hebt gegeven. We hebben het als erg prettig ervaren!”

Lisalotte, Jens, Lieke en Julia

Inschrijven voor kraamzorg?

Schrijf je in via het inschrijfformulier
Tip: Bel van te voren even of er ruimte is in de planning

Heb je een vraag? Stel hem hier.

Verstuur

Webdesign: Inzpire Concept en Design | Webdevelopment: Haagen Internet