Over mij

kennismaken

 

Welkom op mijn website!

Ik ben Ina Mulder, het gezicht achter Kraamzorg van Nature. Samen met mijn man en dochter woonachtig in het mooie Harderwijk. Werkzaam in de kraamzorg sinds 2000, dus ik loop alweer heel wat jaartjes mee. Nog steeds met zoveel plezier, mijn beroep is het mooiste beroep van de wereld! Dat ik er een week bij mag zijn bij toch wel één van de meest speciale gebeurtenissen in een mensenleven, blijft bijzonder.

 

Ooit gestart in loondienst maar sinds 2003 werkzaam als zelfstandig ondernemer en dit past het beste bij mij. Zoveel mensen, zoveel wensen zeg ik maar en juist die verschillen maken mijn werk zo leuk. De vrijheid en mogelijkheid om elk gezin zorg te geven die precies bij ze past, geven mij de meeste voldoening.

 

Naast mijn diploma kraamverzorgende heb ik het certificaat voor natuurlijke kraamzorg behaalt. Er is een steeds groter wordende groep ouders die bewuste keuzes maken hoe ze de zorg voor hun kinderen willen invullen. Bij deze zorg is rust, regelmaat, ritme, warmtezorg en daarnaast het gebruik van natuurlijke producten en materialen erg belangrijk. Ook als je kiest voor deze zorg bepalen jullie zelf de invulling hiervan.

 

Misschien heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met me op, ik beantwoord ze graag. Voorop staat voor mij altijd dat jullie als gezin een fijne kraamweek hebben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spreekt jou dit aan?

Meld je dan nu aan!  Je krijgt  binnen 24 uur een mail om te laten weten of je zorg in de planning past. Past je zorg in de agenda dan neem ik binnen 3 dagen telefonisch contact op om je persoonlijke gegevens te noteren. Ik stuur vervolgens een zorgovereenkomst en na onze beider ondertekening is de inschrijving definitief.

Via het lidmaatschap van de Coöperatie Kraamzorggroep U.A. heeft Kraamzorg van Nature een contract met alle verzekeraars en wordt de zorg rechtstreeks aan mij vergoed. Iedere verzekerde betaalt wel een eigen bijdrage per uur. Ben je aanvullend verzekerd dan wordt deze bijdrage soms geheel of gedeeltelijk vergoed.  Voor 2020 is de eigen bijdrage €4,50 per uur.

Misschien heb je nog  vragen?  Stuur dan je vraag via onderstaand formulier. Bellen mag ook op nummer 06-13344072. Mocht ik aan het werk zijn kan ik je overdag niet altijd gelijk te woord staan, spreek dan je boodschap in of probeer het  ’s avonds na 18.00 uur nog een keer.

 

 

Meld je aan

Moeders vertellen

“ Dankjewel voor alle uitleg, gezelligheid,lekkere maaltijden,schone wasjes,kunstzinnige fruitcocktails, opgeruimde sokken, informatie over wolletjes en nog zoveel meer!”

Mirjam, Chris en Teun

“ Wij willen je hartelijk danken voor je hulp. Jij hebt van onze kraamweek een feestje gemaakt. Jij weet op het juiste moment het juiste te doen! Een hele dikke zoen, je bent een topper.”

Jo-Anne, Wilco, Siem en Liv

“ Deze week zal ons altijd bij blijven en al jouw tips en tricks passen we met veel liefde toe. Wij zijn heel erg blij dat we voor jou hebben gekozen en doen dit met alle liefde volgende keer weer!”

Sarina, Maarten en Noelani

“ Thank you so much for a wonderful kraamweek! All of your thoughtful kind touches made it extra special and we will look back on this week smiling. It takes a very special person to do your job, and you are most definitely that! ”

Catriona,Jos,Rosie and Neve

“ Lieve Ina, ontzettend bedankt voor de fijne week. We hebben zoveel van je geleerd en je was zo liefdevol naar Jezaiah. Als we ooit een tweede kindje krijgen hoop ik dat je weer kunt komen!”

Hilde, Walter en Jezaiah

“ Wat hebben wij deze week genoten van de eerste dagen met Josh. Dit komt mede dankzij jouw zorg en fantastische ondersteuning.Heel erg bedankt voor alles, Je bent een topper!”

Jenny, David, Lenn en Josh

“ Wij willen jou ontzettend bedanken voor onze fantastische kraamweek. Wat jij voor ons gedaan hebt is niet in woorden uit te leggen. Jij weet precies wat nodig is op het goede moment.Wat gaan wij je missen en nog vaak aan je terug denken!”

Kim, Jerry, Liam en Sam

“ Meer dan bedankt voor alle warme zorg van deze week. Wij hadden ons niets fijners kunnen wensen dan jij, met alle wolletjes, kamille en oliën. En al je fijne ervaring. Je hebt ons een goede start gegeven en op weg geholpen met Rosie!”

Jessica, Laurens, Riva en Rosie

“ Hartelijk bedankt voor al jouw hulp,advies en de vele extra‘s die jij ons hebt gegeven de afgelopen weken.”

Elske, Michel en Kaj

“ Ik vond het fijn dat je aanwezig was bij de bevalling en daarna de hele week voor ons hebt gezorgd. Je bent een ware rust in ons huisje geweest en wij hebben je als een liefdevolle steun ervaren. Dank je wel!”

Melanie, Leander en Norah-Jane

“ Lieve Ina, heel erg bedankt voor de zorg en alle goede adviezen. De kraamweek was daardoor heel fijn en zorgeloos!”

Renée, Steffan, Vigo, Ravi en Charlie

“ Wat zijn wij ongelofelijk dankbaar voor jouw goede zorgen; voor de rust die jij bracht, de aandacht voor details,de (wolletjes) warmte en liefde. We hadden ons geen fijnere kraamzorg kunnen wensen. ”

Angelique, Eelke en Fedde

Heb je een vraag? Stel hem hier.

Verstuur

Webdesign: Inzpire Concept en Design | Webdevelopment: Haagen Internet